A tartós szerelem receptje

7 napos program a bensőségesebb és örömtelibb párkapcsolatért

John M. Gottman, Julie Schwartz Gottman

Kiadó:
Kulcslyuk Kiadó Kft.
Oldalszám:
243 oldal
ISBN kód:
9786156471246
Megjelenés éve:
2023
-25% 3690 Ft 2 770 Ft
Mennyiség:
1

Várható szállítás: 1-3 munkanap

Ajánljuk még

Ajánló

Vajon lehetséges-e csupán hét nap alatt érezhetően javítani a párkapcsolatunk minőségét? Dr. John Gottman ígérete szerint igen – márpedig ő nem beszél a levegőbe: az Egyesült Államok legismertebb matematikus-pszichológusaként minden állítását kemény adatokkal támasztja alá.

Gottman neve fogalom az egész világon, ugyanis egyedülálló kutatása keretében negyven éven keresztül több mint háromezer pár kapcsolatát figyelte meg a híres Szerelemlaborban, azok minden elképzelhető aspektusát mérve és elemezve. Ma már elegendő 15 percig figyelnie egy pár kommunikációját, hogy 91%-os pontossággal megmondja, tartósan is együtt maradnak-e, vagy szakítani fognak.

Első számú célja azonban nem az, hogy ő adja a legmegbízhatóbb párkapcsolati jóslatokat, hanem az, hogy megtanítsa a pároknak, hogyan fordulhatnak vissza a szakításhoz vezető útról és tehetik egymást újra boldoggá.

Legújabb könyvében négy évtized kutatási eredményeit és terápiás tapasztalatait dolgozta bele egy hétnapos akciótervbe, melynek könnyen kivitelezhető lépései már rövidtávon javítják a párkapcsolat minőségét. Ebben a programban nem szükséges óriási gesztusokat tenni vagy kényes beszélgetéseket kezdeményezni, megvalósítása nem igényel különleges előkészületet – a kapcsolatunk bármelyik szakaszában eredményesen végigcsinálhatjuk, ha pozitív változásra vágyunk.

Akár problémákkal küzdünk, akár a jót szeretnénk még jobbá tenni, csodálkozni fogunk, hogy néhány apró, de jól irányzott változtatás milyen nagy mértékben képes megnövelni a párkapcsolati elégedettségünket.

„Nincs olyan házasság vagy párkapcsolat, amely ne profitálhatna ebből a könyvből.”
New York Journal Of Books

„Gottman a párkapcsolat Einsteinje!”
Psychology Today