MOST.

Túlélő leszel, nem áldozat

Tisza Kata

Kiadó:
Scolar Kiadó
Oldalszám:
504 oldal
ISBN kód:
9789635090525
Megjelenés éve:
2019
-15% 5990 Ft 5 090 Ft
Mennyiség:
1

Várható szállítás: 1-3 munkanap

Ajánljuk még

Ajánló

Érzelmi manipuláció, függőségben tartás, kontrollgyakorlás, megalázás, anyagi vagy szexuális zsarolás… A lelki és verbális erőszak olyan, bántalmazó kapcsolatokban megjelenő formái, amelyből tipikusan nem tudsz kiszállni. Mégis, abban az országban, ahol sokan még mindig hisznek a pofonok jótékony hatásában, az erőszak e finomabbnak gondolt megnyilvánulásaira már fel sem kapjuk a fejünket. Hogyan lehet akkor kimenekülni egy bántalmazó párkapcsolatból?

Tisza Kata könyve saját coachingpraxisának, pszichológiai életútkutatásainak és önnön életének fájó, mégis felemelő tapasztalatait felhasználva kifejezetten a bántalmazó kapcsolatban élőkhöz szól, nekik mutat kiutat, az áldozatokat vezeti végig a felismeréstől a kimenekülésen-megmenekülésen át a gyógyulásig tartó hosszú úton.

"Korlátozott számú emberrel tudok napi kapcsolatban állni, ezért viszonylag keveseknek mondhatom el, hogy a józan ész és a tudás az egyetlen mentsvár az érzelmi bántalmazással szemben. Keveseket tudok napi szinten erősíteni abban, hogy végigvigyenek egy sokszor reménytelennek tűnő szabadulási küzdelmet, mert a bántalmazó kapcsolat érzelmi és strukturális függőséget képez – ezért kellett megírnom ezt a könyvet. Szabadságkönyvnek nevezem el. "(Tisza Kata)

Kapcsolódó könyvek