Lélekrágcsálók [hangoskönyv (CD)]

Válogatás Popper Péter legjobb előadásaiból [hangoskönyv]

Popper Péter

Kiadó:
Kulcslyuk Kiadó Kft.
ISBN kód:
9786155932731
Megjelenés éve:
2021
-10% 3490 Ft 3 140 Ft
Mennyiség:
1

Várható szállítás: 1-3 munkanap

Ajánljuk még

Ajánló

Popper Péter páratlanul érdekesen tudott mesélni az élet nagy problémáiról, melyek alaposan meggyötrik az emberi lelket: a félelemről, a szorongásról, a depresszióról, az egyéni és kollektív hazugságokról, a játszmákról, a családi és párkapcsolati konfliktusokról, krízisekről… Ezeket nevezte ő lélekrágcsálóknak.

A hallgatóság persze mindig azt szerette volna megtudni tőle, hogy mi a megoldás, ő pedig, ha ismerte az ellenszert, a gyógyírt, ha tudott valami titkos praktikát, akkor elárulta. Ha nem, akkor minden szépítgetés és kincstári optimizmus nélkül bevallotta: nem hisz abban, hogy az élet minden problémájára létezik megoldás. Vannak olyan helyzetek is, amelyeket csak elviselni lehet. A tanítás azonban sohasem felesleges, hiszen információk és megoldások mellett vigasztalást is nyújt, segít újragondolni és átértékelni dolgokat, erre pedig valamennyiünknek szükségünk lehet.

A nagy sikerű Lélekrágcsálók végre hangoskönyv formában is elérhető, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Szilágyi Tibor méltó tolmácsolásában, 500 sorszámozott példányban. 

Kapcsolódó könyvek