Felhívjuk figyelmedet ünnepi nyitva tartásunkra: Irodánk december 22-től január 8-ig zárva tart. Január 8-tól a megszokott nyitva tartási idő szerint várunk!
Ha karácsonyra szeretnél rendelni tőlünk, akkor december 18-én éjfélig várjuk a megrendelésedet, amelyet a GLS futárszolgálat legkésőbb december 21-én kiszállít.

Társtaláló

Kánya Kata

Kiadó:
Jaffa Kft.
ISBN kód:
9789639604919
-15% 2940 Ft 2 500 Ft
Mennyiség:
1

Várható szállítás: 1-3 munkanap

Ajánló

Neked írtam ezt a könyvet, aki több mint másfél millió társaddal együtt, akaratod ellenére egyedül élsz, de nem tudod pontosan mit is kéne tenned, hogy ez megváltozzon. Ebben a könyvben nincs lila köd. Csak érthető gyakorlatias tanácsok, technikák és praktikák, tanulságos történetek sokasága majd’ húsz év tapasztalatából – arról, mit tegyél, hogy végre megtaláld a társad. Nem áltatlak, nehéz az út, amit kínálok… De hidd el, megéri! Ne bízz a Sorsban vagy a Véletlenben, vedd a kezedbe az életed, és indulj neki! Segítek.

Kánya Kata könyvében több mint tíz éves tapasztalatát adja át nekünk mindenféle sallangtól és lila ködtől megkímélve minket, az olvasókat. Gyakorlatias és elgondolkodtató tanácsai, valós történetei segíthetik, hogy elkerüljük a ránk váró zsákutcákat.

Kapcsolódó könyvek