Associativity

-5% 8900 Ft 8 460 Ft
Mennyiség:
1

Várható szállítás: 1-3 munkanap

Ajánló

4-8 játékos számára

13 éves kortól

A játék célja belső világunk kibontakoztatása, belső képeink, történeteink, gondolataink, érzéseink megismerése, kreativitásunk fejlesztése. Rácsodálkozhatunk belső szabad világunkra. Játék közben tanuljuk önmagunkat, társainkat és az egymásra figyelés művészetét. Megélhetjük a hasonlóságokat és különbségeket, és ezáltal jobban megérthetjük önmagunkat és társainkat is.

Az Associativity játék tusképeket és szókártyákat tartalmaz. A képekre és a szavakra adott asszociációinkat a társaink körében fogalmazzuk meg, és a játék leírásában foglaltak szerint különböző feladatokat végzünk ezekkel. A feladatok kapcsán szabadjára engedhetjük a képzeletünket. Kis bátorsággal, őszinteséggel és gyakorlással komoly kalandokban lehet részünk.

A fantáziánkat bátran használhatjuk új feladatok kitalálására is. A leírásban adtunk néhány javaslatot, de önmagában már az is érdekes lehet, hogy egy-egy képről mi jut az eszünkbe...

A játék közben fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy mindenki biztonságban érezze magát. Épp ezért közben gyakoroljuk a "Szeretet Retorikáját", amelyet Elisabeth Lukas fogalmazott meg.