Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Nyitott Akadémia ...a lélek dolgai TELTHÁZ!

A szívemre hallgassak, vagy az eszemre?
Érzelmeink és döntéseink logikája

Időpont

2018. február 28. szerda

Helyszín

Veszprém
HANGVILLA Multifunkcionális Közösségi Tér - 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Bővebb információ a helyszínről
2018. február 28. szerda
19:00
mero_laszlo.gif Dr. Mérő László
matematikus, pszichológus
A szívemre hallgassak, vagy az eszemre? - Érzelmeink és döntéseink logikája

Mérő professzor az okos, igazán magas színvonalú lélektani ismeretterjesztés híveinek egyik nagy kedvence. A neves szakember azoknak sem okoz csalódást, akik egy előadástól sok információt, hasznos ismereteket várnak, de azoknak sem, akik szeretik az érthető, plasztikus megfogalmazást, az érdekes sztorikat és a jó humort – ezek mind az erősségei közé tartoznak. 

Aktuális előadásában azt mutatja meg nekünk, hogy valójában hogyan hozunk döntéseket – és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk. Valóban észérvek alapján mérlegelünk, vagy csak hisszük ezt? Milyen szerepet játszanak egy tudatos döntésben az érzelmeink? Szabad-e a szívünkre hallgatni, vagy akkor tesszük jobban, ha inkább az eszünkre támaszkodunk? És mit tegyünk, ha egészen mást súg a szívünk, mint az eszünk? Mire törekedjünk: az elégedettségre vagy az optimumra? Mikor járunk jobban? Dr. Mérő László segít jól dönteni.


Vissza az előző oldalra
Ügyfélszolgálat