Online előadás
Almási Kitti

Elvárások szorításában

20. október

Az emelkedő Covid esetszámok miatt a nyíregyházi önkormányzat úgy határozott, hogy szeptember és október hónapban minden kulturális rendezvényt megtilt Nyíregyházán.

Ez ellehetetleníti azt, hogy Dr. Almási Kitti október 20-i Elvárások szorításában című előadását élőben, a tervezett helyszínen tarthassa meg. Az előadás ugyanakkor nem marad el, csak átkerül az online térbe.

Október 20-án 19.00 órától egy zárt online csatornán közvetítjük az előadást mindazok számára, akik jegyet váltottak rá.

Az előadás megtekintéséhez szükséges linket október 19-én küldjük ki emailben. Amennyiben nem szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, ezt október 19-én déli 12 óráig válaszlevélben írd meg nekünk – ez esetben az online közvetítéshez nem kapsz elérhetőséget, és visszafizetjük Neked a jegy árát. A megadott határidőn túl pénzvisszafizetést már nem tudunk vállalni.

Részletek

Eredeti dátum: 2020. március 25. 19:00

Az előadásra a már megváltott jegyek minden további teendő nélkül érvényesek. Amennyiben az új időpont nem megfelelő számodra, a jegyek árát visszatérítjük, az alábbiak szerint:

a) Ha a jegye(i)det online vásároltad a nyitottakademia.hu oldalon, a kosárazonosítót is feltüntetve írj nekünk egy e-mailt az ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu e-mail címre, mi pedig gondoskodunk a jegy(ek) árának visszafizetéséről, vagy

b) Ha a jegye(i)det személyesen a jegypénztárban vagy jegyirodában vásároltad, az(oka)t csak személyesen tudod visszaváltani a vásárlás helyszínén.

Jegyrendelés lezárva.