Tekintettel arra, hogy a magyar kormány a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezés érdekében 2020. március 17-től minden rendezvényt betiltott, a tilalom feloldásáig minden Nyitott Akadémia előadás elmarad vagy új időpontra kerül. Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi működéséről itt.
Almási Kitti

(Újra) hiszek magamban
Hogyan szerezzük vissza az elveszett, meggyengült vagy soha fel nem épült önbizalmat?

21. szeptember
Fontos tudnivalók a rendezvényeken való részvételhez:
  • A járványügyi helyzetre való tekintettel a Nyitott Akadémia összes rendezvényén a maszk szabályos viselése végig kötelező.
  • Minden helyszínen a belépésnél érintésmentes lázmérés történik, és a kézfertőtlenítés lehetősége biztosított.

Amennyiben nem érzed jól magad, vagy lázat észlelsz, kérjük, saját és mások egészsége érdekében maradj otthon.

Részletek

TELTHÁZ!
2 500 Ft

Ismertető

Kedves Barátunk!

Tekintettel arra, hogy a magyar kormány a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezés érdekében 2020. március 17-től minden rendezvényt betiltott, Dr. Almási Kitti április 29-re tervezett előadását egy későbbi időpontban, 2020. szeptember 21-én tartjuk meg.

A szeptemberi előadásra a megváltott jegyek természetesen minden további teendő nélkül érvényesek. Amennyiben az új időpont nem megfelelő számodra, a jegye(i)det visszaválthatod a helyszíni jegyirodában a rendezvényekre vonatkozó tiltás visszavonását követő 30 napon belül. Ha a visszaváltás mellett döntöttél, arra kérünk, hogy tájékozódj a jegypénztár nyitva tartási idejéről, mert a jelenlegi veszélyhelyzetben a Hírös Agóra jegypénztára bizonytalan ideig zárva tart.

Köszönjük megértésedet!

Üdvözlettel,

a Szervezők