Mérő László

A szívemre hallgassak, vagy az eszemre?
Érzelmeink és döntéseink logikája

18. október
Fontos tudnivalók a rendezvényeken való részvételhez:
  • A rendezvényeinkre való belépés jelenleg nem korlátozott, tehát nincs védettségi igazolványhoz kötve.
  • Azonban, programjainkon folyamatosan a hatályban lévő kormányzati óvintézkedésekhez igazodunk, így újabb korlátozások esetén ez változhat a jövőben. Kérjük, ezt vedd figyelembe jegyvásárlásnál! Az aktuális intézkedésekről itt tájékozódhatsz: https://koronavirus.gov.hu/

Amennyiben nem érzed jól magad, vagy lázat észlelsz, kérjük, saját és mások egészsége érdekében maradj otthon.

Sajnálattal értesítünk arról, hogy az előadás előre nem várt okokból elmarad.

A megvásárolt jegyek árát természetesen visszafizetjük Neked.

A visszatérítést a bankkártyás fizetést biztosító partnerünk, az OTP Simple Pay felületén keresztül indítjuk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a visszatérítési procedúra banktól függően több napot is igénybe vehet, így ezzel kapcsolatban türelmedet kérjük.

Ha a jegye(i)det személyesen a jegypénztárban vásároltad meg, az(oka)t csak személyesen tudod visszaváltani a vásárlás helyszínén.

Részletek

A rendezvény elmarad!

Ismertető

Dr. Mérő László az egyik legnépszerűbb magyar pszichológus, akinek előadásait országszerte mindenhol vastapssal köszöni meg a közönség.

Mérő professzor az okos, igazán magas színvonalú lélektani ismeretterjesztés híveinek egyik nagy kedvence. A neves szakember azoknak sem okoz csalódást, akik egy előadástól sok információt, hasznos ismereteket várnak, de azoknak sem, akik szeretik az érthető, plasztikus megfogalmazást, az érdekes sztorikat és a jó humort – ezek mind az erősségei közé tartoznak.

Aktuális előadásában azt mutatja meg nekünk, hogy valójában hogyan hozunk döntéseket – és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk. Valóban észérvek alapján mérlegelünk, vagy csak hisszük ezt? Milyen szerepet játszanak egy tudatos döntésben az érzelmeink? Szabad-e a szívünkre hallgatni, vagy akkor tesszük jobban, ha inkább az eszünkre támaszkodunk? És mit tegyünk, ha egészen mást súg a szívünk, mint az eszünk? Mire törekedjünk: az elégedettségre vagy az optimumra? Mikor járunk jobban? Dr. Mérő László segít jól dönteni.