Deliága Éva

A szemnek láthatatlan
Mi állhat a gyerek viselkedése, tünete hátterében?

19. október
Fontos tudnivalók a rendezvényeken való részvételhez:
 • A rendezvényeinkre való belépés jelenleg nem korlátozott, tehát nincs védettségi igazolványhoz kötve.
 • Azonban, programjainkon folyamatosan a hatályban lévő kormányzati óvintézkedésekhez igazodunk, így újabb korlátozások esetén ez változhat a jövőben. Kérjük, ezt vedd figyelembe jegyvásárlásnál! Az aktuális intézkedésekről itt tájékozódhatsz: https://koronavirus.gov.hu/

Amennyiben nem érzed jól magad, vagy lázat észlelsz, kérjük, saját és mások egészsége érdekében maradj otthon.

Részletek

 • Dátum:

  2020. október 19., hétfő

 • Helyszín:

  GYőR

  Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara - Baross terem - 9021 Győr, Szent István u. 10/a.

  Bővebb információ a helyszínről…

 • 1242-deliaga-eva.jpg

  18:00

  Deliága Éva

  okleveles pszichológus, integratív gyermekterapeuta, fókusztréner

  Bővebb információ a szerzőről…

  A szemnek láthatatlan - Mi állhat a gyerek viselkedése, tünete hátterében?

Eredeti dátum: 2020. március 23. 18:00

Az előadásra a már megváltott jegyek minden további teendő nélkül érvényesek. Amennyiben az új időpont nem megfelelő számodra, a jegyek árát visszatérítjük, az alábbiak szerint:

a) Ha a jegye(i)det online vásároltad a nyitottakademia.hu oldalon, a kosárazonosítót is feltüntetve írj nekünk egy e-mailt az ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu e-mail címre, mi pedig gondoskodunk a jegy(ek) árának visszafizetéséről, vagy

b) Ha a jegye(i)det személyesen a jegypénztárban vagy jegyirodában vásároltad, az(oka)t csak személyesen tudod visszaváltani a vásárlás helyszínén.

Ismertető

A kiváló gyermekpszichológus, Deliága Éva informatív, hasznos és lebilincselően érdekes előadásait élvezettel hallgatja a közönség. Mi állhat a gyerek viselkedése vagy tünete hátterében? Jól értjük azt, amit látunk? Lehet, hogy ijesztőnek tűnik a jelenség, pedig teljesen normális? Vagy éppen semmiségnek látszik, de ha nem figyelünk oda, nagy baj lesz belőle?

Aggódnunk kell-e, ha a gyerek képzeletbeli lényektől vagy valószínűtlen eseményektől szorong? Ha nem hajlandó elmondani, mi volt az iskolában, vagy mit csinál az Interneten? Ha hirtelen megváltozik a hangulata, a magatartása? Ha romlani kezd a tanulmányi eredménye? Ha nagyon konfliktusos a testvérek kapcsolata?

Deliága Éva gyermekpszichológus érdekes és élményszerű előadásában segít a szülőknek, nagyszülőknek eligazodni, hogy mikor van szó természetes életkori vagy alkati jelenségről, és mikor olyan problémáról, amely már beavatkozást igényel. Beszél azokról a helyzetekről, amikor a mélyben valami egészen másról van szó, mint ami a felszínen nyilvánvalónak tűnik. A főbb problématerületeket kisgyerekkortól egészen kamaszkorig sorra veszi.

Humánus, közvetlen hozzáállásával segít oldani a szülőben esetlegesen jelenlévő szorongást vagy szégyenérzetet, és megfelelő megoldást találni a fennálló problémára. Az előadás interaktív, az utolsó negyedórában kérdezni is lehet a szakembertől.

További rendezvények itt: Győr