Kádár Annamária

Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermek- és felnőttkorban

08. október

Részletek

 • Dátum:

  2019. október 8., kedd

 • Helyszín:

  GöDöLLő

  Szent István Egyetem - Gödöllői Campus, I-es előadó - 2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.

 • kadar_annamaria.gif

  18:00

  Dr. Kádár Annamária

  pszichológus, tréner

  Bővebb információ a szerzőről…

  Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermek- és felnőttkorban

Ismertető

A Mesepszichológia könyvek kirobbanó temperamentumú szerzője híres a gyakorlatias és fergeteges humorú előadásairól, melyeket országszerte vastapssal köszön meg a közönség. Ezúttal pedig különösen fontos témát boncolgat.

Kutatások igazolják, hogy az életben való beválásunk nem csak értelmi képességeinken múlik. Az igazi sikereket – és ami még fontosabb! – a belső harmóniát csak akkor érhetjük el, ha jártasak vagyunk az érzelmek és a kapcsolatok világában, képesek vagyunk konfliktusokat kezelni, együttműködni, segítséget kérni, vágyainkat késleltetni, kitartani. Vagyis, ha fejlett az érzelmi intelligenciánk.

Jó hír, hogy ha most még nem is (eléggé) az, akkor fejleszthető – gyermek- és felnőttkorban egyaránt. Ennek vannak célzott gyakorlatai, melyek segítenek szóba állni az érzésekről, természetesebbé teszik azt, hogy egyáltalán foglalkozzunk ezzel a témával.

Szülőként pedig sokat tehetünk azért, hogy gyermekünknek magas legyen az érzelmi intelligenciája, és ezáltal könnyebben meg tudjon küzdeni a külső és belső nehézségekkel – még akkor is, ha nekünk hajdan ez nem adatott meg. Érdemes megtanulni, hogyan!

Dr. Kádár Annamária előadása a gyakorlatias, jól használható ismeretek mellett másfél órányi felhőtlen szórakozást ígér – nem érdemes kihagyni.