Figyelem! Felhívjuk figyelmedet, hogy irodánk november 25-én technikai okok miatt zárva tart.
Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi (COVID-19) működéséről itt.
Online előadás
Pál Ferenc (Feri atya)

Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? - ELŐVÉTEL
A kiégés elkerülése

05. november

A november 4-én életbe lépett új kormányrendelet szerint élő rendezvényen csak minden harmadik széken foglalhat helyet néző.

Ebben az új helyzetben igyekeztünk a lehetőségekhez képest a legjobb megoldást megtalálni. Pál Feri november 5-i debreceni előadását ezért hibrid formában tartjuk meg, vagyis 250 néző a helyszínen tekintheti meg azt, a többi jegyvásárlónak pedig az előadás időpontjában online fogjuk közvetíteni az előadás kifejezetten erre a célra rögzített felvételét. (A jelenlegi helyzetben sokan talán jobban is örülnek majd ez utóbbi lehetőségnek.)

Amennyiben november 4. előtt vásároltál jegyet, úgy az email címedre kiküldött értesítőn keresztül lehetőséged van eldönteni, hogy személyesen szeretnél-e részt venni a rendezvényen, vagy online. Rendszerünk a személyes részvételt csupán a kormányrendeletben meghatározott maximális létszámig engedélyezi, utána már csak az online közvetítés elérhető.

Ha november 4. után vásároltad a jegyet, akkor csak és kizárólag az online megtekintésre van lehetőséged.

Az előadás megtekintéséhez szükséges linket a rendezvény napján küldjük ki emailben. Amennyiben jegyedet webshopunkban vásároltad, úgy az online közvetítésbe belépés után a Jegyeim menüpontban is be tudsz csatlakozni.

Részletek

TELTHÁZ!

Ismertető

Az előadásra online csak elővételes jegy váltható.