Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi (COVID-19) működéséről itt.
Online előadás
Pál Ferenc (Feri atya)

Hogyan válhat erőforrássá a múlt? Hogyan alakítható szabadon a jövő?

02. december

Hosszan reménykedtünk abban, hogy talán másképp lesz, de mostanra világossá vált, hogy Pál Feri erdélyi előadásait a járványhelyzet miatt nem tudjuk élőben megtartani. Egyrészt a növekvő Covid-esetszámok miatt a több száz fős rendezvényeket nem tudnánk sem vendégeink, sem saját stábunk számára biztonságossá tenni, másrészt a határon csak karantén-kötelezettséggel tudnánk átjutni, ami egyéb vállalásainkat lehetetlenítené el.

Az előadások ugyanakkor nem maradnak el, csak átkerülnek az online térbe. Pál Feri kifejezetten erre a célra rögzített előadását december 2-án 19:00 órakor egy zárt csatornán közvetítjük mindazok számára, akik jegyet váltottak rá. 

Az előadás megtekintéséhez szükséges linket december 2-án küldjük ki emailben.

Részletek

 • Dátum:

  2020. december 2., szerda

 • Helyszín:

  CSíKSZEREDA

  Szakszervezetek Művelődési Háza - Csíkszereda, Szabadság tér 16/38.

 • pal_ferenc.gif

  19:00

  Pál Ferenc (Feri atya)

  római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó

  Bővebb információ a szerzőről…

  Hogyan válhat erőforrássá a múlt? Hogyan alakítható szabadon a jövő?

Eredeti dátum: 2020. április 21. 19:00

Az előadásra a már megváltott jegyek minden további teendő nélkül érvényesek. Amennyiben az új időpont nem megfelelő számodra, a jegyek árát visszatérítjük, az alábbiak szerint:

a) Ha a jegye(i)det online vásároltad a nyitottakademia.hu oldalon, a kosárazonosítót is feltüntetve írj nekünk egy e-mailt az ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu e-mail címre, mi pedig gondoskodunk a jegy(ek) árának visszafizetéséről, vagy

b) Ha a jegye(i)det személyesen a jegypénztárban vagy jegyirodában vásároltad, az(oka)t csak személyesen tudod visszaváltani a vásárlás helyszínén.

Jegyrendelés lezárva.