Steiner Kristóf

Kristóf Titkos Receptjei
Könyvbemutató, főzőkurzus & lakoma

06. november

Részletek

Ismertető

Amióta világ a világ, az ember kíváncsian keresi „a titkot” – legyen szó egy távoli ország kincseiről, egy ismeretlen fűszerről vagy egy mosolyról, amely egy sokat ígérő új kapcsolat kezdete lehet. A két legnagyobb „titok” pedig, amit olyan sokan keresnek – és ezt a Google is alátámasztja – a boldogság és a mennyei ételek receptjei.

Én is ezeket kutatom, amióta élek, tapasztalok, utazom, írok, főzök – és időről időre megosztom, mi mindent találtam út közben, most épp legújabb könyvemben, a #KristofTitkosReceptjei-ben, amelyben 108 növényi alapú, lélekmelengető, laktató fogást mutatok be: 54 vadonatúj fogást magyarul, angolul pedig azt az 54 klasszikus receptet adom közre, amelyeket a legtöbben kértek tőlem világkörüli gasztrokalandozásaim során.

Ünnepeljük együtt a november 9-én boltokba kerülő könyvet: kozmopolita, kreatív főzés, kulináris-kulturális élmények, gasztro-zarándoklat a sületlenek Nyers-országába, a nagyvilág nemzeteinek karácsonyi kaja-kincsestárába és természetes(en) Koktél-királyságba. A gasztrotrendek mentén visszanyúlunk a gyökerekig: a táskámban lapuló füstölt paprika és a helyi piac a „street food”, és lehet “fine dining”-olni egy parkban, a munkahelyi konyhában vagy akár a suliban, nagyszünetben is.

Az est során elkészítendő menüsor:

Előétel a "Kinek Kell Konyha?" fejezetből:

Smaragdváros Leves - zöldborsó és földimogyoró krémleves friss mentával

Főétel a "Nyers Valóság" fejezetből:

Portobello Mini Burger - portobello gomba fejecskék megtöltve minden földi jóval

Saláta a "Very Vegan Xmas" fejezetből:

"Kapusta" - sütőben sült likakáposzta Lengyelországból

Desszert a "Flancdájning" fejezetből:

Céklás Sajttorta Cupcake

Bárhol, bármikor páratlan ízkombinációkat alkothatunk – és felejthetetlen élménnyé varázsolhatjuk az étkezést önmagunknak és másoknak is. Ez az én titkom – és most már a tiéd is. A kötet előrendelhető 25% kedvezménnyel, itt.

A jegy ára a főzőkurzus és a vacsora árát is tartalmazza.

FIGYELEM: mivel a helyek rendszerint kevesebb, mint 24 óra alatt betelnek, a gyors előregisztráció mihamarabb javasolt. Nagy szeretettel és fergeteges vegán remekekkel várunk mindenkit.

További rendezvények itt: Budapest