Felhívjuk figyelmedet ünnepi nyitva tartásunkra: Irodánk december 22-től január 8-ig zárva tart. Január 8-tól a megszokott nyitva tartási idő szerint várunk!
Ha karácsonyra szeretnél rendelni tőlünk, akkor december 18-én éjfélig várjuk a megrendelésedet, amelyet a GLS futárszolgálat legkésőbb december 21-én kiszállít.
Steiner Kristóf

Bazi nagy vegán burger bál Steiner Kristóffal

25. április

Részletek

TELTHÁZ!

Ismertető

Egy ideális világban akár minden nap tolhatnánk burgert. Egy ideális világban a a zsemle nem hízlal, a burger "hús" kegyetlenség-mentes, a sültkrumpli nem tocsogott az olajban, a kecsap pedig a cukorban. Egy ideális világban a kedvenc csokoládénk fehér csokival IS kapható. Az amcsi komfortkajákkal az a gond, hogy baromi finomak, cserébe pedig pont ugyanennyire egészségtelenek. De mi van, ha azt mondom, hogy ez az ideális világ már itt van, és te is bármikor beléphetsz a kapuján? A Nyitott Akadémia és Steiner Kristóf ismét egy feledhetetlen főzőestre és lakomára hív meg a Salt'n'Pepper főzőiskolába - koccintsunk rá, hogy fergetegesen finom, bűntudatmentes burgereket készíthetünk, lakmározhatunk, és miközben mulatunk, a bolygónknak és barátainknak, az állatoknak sincs félnivalójuk - hiszen minden 100% növényi, gluténmentes alapanyagokból készül.

 

Az est során elkészítendő menüsor:

Előétel:

"Onion Loaf" - pirított vöröshagymakarikák muffinformában ropogósra sütve, házi kecsappal

Főétel:

Édesburgonyabucis burger vöröslencse fasírttal, Nimrod-féle cukkínis guacamoléval

Saláta:

"Caleslaw" Sárgarépa és káposztasaláta olajmentes majonézzel

Desszert:

Szőke "Snickers" - kókuszkrémmel, sós mandulával, fehér csokoládéval

A jegy ára a főzőkurzus és a vacsora árát is tartalmazza.

FIGYELEM: mivel a helyek rendszerint kevesebb, mint 24 óra alatt betelnek, a gyors előregisztráció mihamarabb javasolt. Nagy szeretettel és fergeteges vegán remekekkel várunk mindenkit.