Figyelem! Felhívjuk figyelmedet, hogy irodánk június 5-én technikai okok miatt zárva tart.

Tekintettel arra, hogy a magyar kormány a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezés érdekében 2020. március 17-től minden rendezvényt betiltott, a tilalom feloldásáig minden Nyitott Akadémia előadás elmarad vagy új időpontra kerül. Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi működéséről itt.
Pál Ferenc (Feri atya)

Végre (megint) értjük egymást!
Párkapcsolati kommunikáció és konfliktuskezelés

16. április

Részletek

 • Dátum:

  2020. április 16., csütörtök

 • Helyszín:

  BéKéSCSABA

  Csabagyöngye Kulturális Központ - 5600 Békéscsaba, Széchenyi utca 4.

  Bővebb információ a helyszínről…

 • pal_ferenc.gif

  19:00

  Pál Ferenc (Feri atya)

  római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó

  Bővebb információ a szerzőről…

  Végre (megint) értjük egymást! - Párkapcsolati kommunikáció és konfliktuskezelés

A rendezvény elmarad!
2 500 Ft

Ismertető

Kedves Barátunk!

Tekintettel arra, hogy a magyar kormány a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezés érdekében 2020. március 17-től minden rendezvényt betiltott, Pál Ferenc 2020. április 16-ra tervezett előadását sem tudjuk megtartani.

A megvásárolt jegyek árának visszatérítése az alábbiak szerint zajlik majd:

1. Ha a jegye(i)det online vásároltad meg a Ticketportal oldalán, akkor a jegy(ek) árának visszatérítése automatikusan megtörténik.

2. Ha a jegye(i)det személyesen a jegypénztárban vásároltad meg, az(oka)t csak személyesen tudod visszaváltani a vásárlás helyszínén a veszélyhelyzet visszavonását követő 30 napon belül. A Csabagyöngye Kulturális Központ a veszélyhelyzet ideje alatt zárva tart, ezért kérünk, mindenképpen tájékozódj a nyitva tartásáról, mielőtt elindulnál a jegypénztárba.

Köszönjük megértésedet!

Üdvözlettel,

a Szervezők
-----------------------

Sokak kedvence, Pál Feri ezúttal a férfi-nő kapcsolatok területére kalandozik. Az új előadásban – részben a világhírű pszichológus, John Gottman kutatási eredményei, részben saját lelki gondozói, pszichodráma csoportvezetői tapasztalatai alapján – a párkapcsolati kommunikáció és konfliktuskezelés jellegzetes hibáiba és igazoltan sikeres megoldási lehetőségeibe vezeti be a hallgatóit.

Pál Feri lelkes híve Gottmannak, aki innovatív kutatásainak köszönhetően ma már mindössze 15 perces megfigyelést követően 91%-os pontossággal meg tudja mondani, hogy egy pár kapcsolata tartós és elégedett lesz-e, vagy pedig elválnak egymástól. Gottman legfontosabb tudományos eredménye azonban nem az, hogy nagy biztonsággal be tudja jósolni a válást, hanem hogy hét alapelven nyugvó módszere segítségével a párok jelentős részénél meg is tudja előzni azt. Kutatásainak köszönhetően ugyanis ma már nemcsak azzal vagyunk tisztában, hogy mitől megy tönkre egy párkapcsolat, de azzal is, hogy mitől működik jól, és hogyan tehető jobbá, erősebbé.

Pál Feri elsősorban erre az ismeretanyagra alapozza ezt az előadását, mely jól használható, praktikus információkban rendkívül gazdag és fergetegesen humoros, szórakoztató – kapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt szívből ajánljuk!