Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi (COVID-19) működéséről itt.
Online előadás
Almási Kitti

Elvárások szorításában

09. november

Az emelkedő Covid esetszámok és a határátlépést követő karantén-kötelezettség sajnos ellehetetlenítik azt, hogy Dr. Almási Kitti november 9-i Elvárások szorításában című előadását élőben, Bécsben tarthassa meg. Az előadás ugyanakkor nem marad el, csak átkerül az online térbe.

November 9-én 19.00 órától egy zárt online csatornán közvetítjük az előadást mindazok számára, akik jegyet váltottak rá.

Az előadás megtekintéséhez szükséges linket november 8-án küldjük ki emailben. Amennyiben nem szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, ezt november 8-án déli 12 óráig válaszlevélben írd meg nekünk – ez esetben az online közvetítéshez nem kapsz elérhetőséget, és visszafizetjük Neked a jegy árát. A megadott határidőn túl pénzvisszafizetést már nem tudunk vállalni.

Részletek

Eredeti dátum: 2020. május 6. 19:00

Az eredeti dátumra megvásárolt jegyek minden további teendő nélkül érvényesek az új időpontra. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, kérjük, hogy

a) amennyiben a jegye(i)det nálunk vásároltad, a kosárazonosítót is feltüntetve írj nekünk egy e-mailt az ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu e-mail címre, mi pedig gondoskodunk a jegy(ek) árának visszafizetéséről, vagy

b) ha a jegye(i)det partner jegyirodánál vásároltad, akkor a visszaváltás kapcsán érdeklődj náluk.

A jegyek a veszélyhelyzet feloldását követő 30 napon belül válthatók vissza, ezt követően erre nincs mód. Ez idő alatt a helyeket folyamatosan szabadítjuk fel, így ha érdeklődsz az előadás után, érdemes ebben az időszakban többször is visszalátogatni, de a felszabaduló helyekről a Facebook oldalunkon létrehozott eseményben is hírt fogunk adni.

Jegyrendelés lezárva.