Lelki egészség

– nehéz időkben is
A Nyitott Akadémia kétnapos ingyenes online programsorozata

28-29. november

Program

A nap tervezett programja A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

  • Dátum:

    2020. november 29., vasárnap

Jelentkezés

Most, hogy egy darabig ismét nem találkozhatunk személyesen, az online térben szeretnénk Neked egy kis (elő)karácsonyi meglepetéssel kedveskedni. November 28-29-i ingyenes kétnapos pszichológiai beszélgetéssorozatunk mindegyik szakértője abból a témából hoz Neked ajándékot, amivel éppen foglalkozik, amiről a legutóbbi – vagy éppen megjelenés előtt álló – könyve szól.

E hétvége során ezért a pszichológia és a hétköznapi élet számos területére kalandozunk majd, a lelki egészség megőrzésének és helyreállításának útjait keresve.

A programsorozat teljesen INGYENES, de regisztrációköteles, a beszélgetéseket egy zárt csatornán közvetítjük mindazoknak, akik velünk tartanak. Ha a közvetítés időpontjában éppen nem érsz rá, akkor sem kell lemaradnod semmiről: a beszélgetések felvételeit a regisztrációddal december 13-ig utólag is meghallgathatod-megtekintheted. (Természetesen továbbra is ingyenesen.)

Tarts velünk!

A lenti gombra kattintva átirányítunk a jelentkezés oldalára, ahol belépés / regisztráció után jelentkezhetsz az online rendezvényre.