Dedikálós akció Akicós könyvek
Rendelj dedikált könyvet karácsonyra szerzőinktől! Könyvek karácsonyra 30-40%-os kedvezménnyel!

Koronavírus tájékoztató az óvintézkedésekről

Kedves Barátunk!

Az alábbiakban szeretnénk veletek megosztani néhány információt a Nyitott Akadémia mostani működéséről.

Április 12-től ismét szeretettel várunk ügyfélszolgálati irodánkban, amennyiben megrendelésedet személyesen szeretnéd átvenni! (hétfőn 13 és 17, szerdán 13 és 17, pénteken pedig 9 és 13 óra között).

Az alábbi óvintézkedések betartására kérünk, amelyek célja az, hogy vigyázzunk egymás egészségére.

  • Kérjük, a Budapestre érvényes szabályozásnak megfelelően maszkban gyere vásárolni, és belépéskor használd az ajtóban elhelyezett kézfertőtlenítőt.
  • Az irodában egy időben maximum két vásárló tartózkodhat. Amennyiben már vannak bent ketten, kis türelmet kérünk, amíg téged is be tudunk engedni. Addig kérjük, az ajtónál várakozz, betartva a megfelelő távolságot.
  • Kérjük, hogy lehetőség szerint a kártyás fizetést válaszd.

Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönjük!

Ha teheted, válaszd az online fizetést

Webshopunkban továbbra is elérhető az online bankkártyás fizetés, a paypallal való fizetés vagy az előreutalás, így a GLS futárszolgálat futárai érintkezés nélkül, még nagyobb biztonságban ki tudják szállítani számodra a megrendelt könyveket. Mind a futárok, mind a csomagolást végző kollégáink és logisztikai partnereink az előírásoknak megfelelően fertőtlenítenek.

A GLS futárszolgálat 2020. április 1-től immár érintés nélkül szállítja ki a tőlünk megrendelt csomagokat, hogy vásárlóinkat még nagyobb biztonságban tudjuk.*

Fontos tudnivalók a rendezvényeken való részvételhez

  • A járványügyi helyzetre való tekintettel a Nyitott Akadémia összes rendezvényén a maszk szabályos viselése végig kötelező.
  • Minden helyszínen a belépésnél érintésmentes lázmérés történik, és a kézfertőtlenítés lehetősége biztosított.
Amennyiben nem érzed jól magad, vagy lázat észlelsz, kérjük, saját és mások egészsége érdekében maradj otthon.

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal

Az ügyfélszolgálatunk elérhetőségei nem változtak:

Telefon:

  • +36 1 792 2144
  • +36 20 807 3474
  • +36 20 440 2732

E-mail:

ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu


*Érintés nélküli kiszállítás

Ebben az esetben a címzett nem helyez el aláírást az aláírást rögzítő technikai eszközben (szkennerben), helyette a futár rögzíti az átvevő nevét, az aláírás rovatban pedig a szolgáltatás kódja (CLD) kerül megjelenítésre. Az ily módon történt átadást ellenkező bizonyításig úgy kell tekinteni, hogy a címzett/egyéb jogosult átvevő ezzel elismeri a csomag sérülésmentes átvételét, így a csomag átvételével kapcsolatban a későbbiekben – különösen az aláírás hiányára hivatkozva - sem a címzett, sem a feladó kárigényt nem támaszt.