Tekintettel arra, hogy a magyar kormány a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezés érdekében 2020. március 17-től minden rendezvényt betiltott, a tilalom feloldásáig minden Nyitott Akadémia előadás elmarad vagy új időpontra kerül. Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi működéséről itt.

Koronavírus tájékoztató az óvintézkedésekről

Kedves Barátunk!

Az alábbiakban szeretnénk veletek megosztani néhány információt a Nyitott Akadémia mostani működéséről.

Május 25-től ismét szeretettel várunk ügyfélszolgálati irodánkban, amennyiben megrendelésedet személyesen szeretnéd átvenni! (hétfőn 9 és 15, szerdán 13 és 17, pénteken pedig 9 és 13 óra között).

Az alábbi óvintézkedések betartására kérünk, amelyek célja az, hogy vigyázzunk egymás egészségére.

  • Kérjük, a Budapestre érvényes szabályozásnak megfelelően maszkban gyere vásárolni, és belépéskor használd az ajtóban elhelyezett kézfertőtlenítőt.
  • Az irodában egy időben maximum két vásárló tartózkodhat. Amennyiben már vannak bent ketten, kis türelmet kérünk, amíg téged is be tudunk engedni. Addig kérjük, az ajtónál várakozz, betartva a megfelelő távolságot.
  • Kérjük, hogy lehetőség szerint a kártyás fizetést válaszd.

Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönjük!

Webshopunk továbbra is zavartalanul üzemel

Tudjuk, hogy a kényszerű bezártságban, a váratlanul megnövekedett szabadidőnkben és rendkívüli helyzetből adódó feszültségben nagyobb szükség lehet pszichológiai olvasmányokra, mint valaha. Ugyanakkor a bizonytalan helyzetben minden vásárlás nagyobb anyagi terhet jelenthet. Éppen ezért, visszavonásig, minden saját kiadású könyvünkre 35%-os extra kedvezményt adunk.

A következő napokban-hetekben igyekszünk minél több kiadványunkat e-könyv formájában is megjelentetni, hogy még egyszerűbbé tegyük az otthoni könyvvásárlást. Már most is sok könyvünk megtalálható ilyen formátumban, de a választék napról napra bővülni fog. Érdemes időről időre visszalátogatni honlapunkra, és követni közösségi oldalainkat a friss megjelenésekért.

Ha teheted, válaszd az online fizetést

Webshopunkban továbbra is elérhető az online bankkártyás fizetés, a paypallal való fizetés vagy az előreutalás, így a GLS futárszolgálat futárai érintkezés nélkül, még nagyobb biztonságban ki tudják szállítani számodra a megrendelt könyveket. Mind a futárok, mind a csomagolást végző kollégáink és logisztikai partnereink az előírásoknak megfelelően fertőtlenítenek.

A GLS futárszolgálat április 1-től immár érintés nélkül szállítja ki a tőlünk megrendelt csomagokat, hogy vásárlóinkat még nagyobb biztonságban tudjuk.*

Rendezvényeink átszervezése folyamatosan zajlik

A szakértői vélemények alapján jelenleg a legfontosabb tennivalónk, hogy a közösség védelme érdekében a nem létfontosságú találkozásokat kerüljük másokkal. Erre bíztatunk mindenkit, és ennek szellemében járunk el magunk is, ezért nemcsak előadásainkat, de önismereti csoportjainkat is őszi időpontokra helyezzük át. Az átfoglalásokon aktívan dolgozunk előadóinkkal és a helyszínekkel, a fejleményeket pedig folyamatosan közöljük honlapunkon, a Facebookon, illetve az érintettekkel emailben is. A megváltott jegyek természetesen ugyanúgy érvényesek az új időpontokra is, ha pedig az új időpont nem felel meg, akkor visszaválthatók.

Amennyiben a Téged érdeklő előadással kapcsolatban nem látsz még a felületeinken tájékoztatást, kérjük, légy türelemmel néhány napig, minden friss információról azonnal hírt adunk.

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal

Az ügyfélszolgálatunk elérhetőségei nem változtak:

Telefon:

  • +36 1 792 2144
  • +36 20 807 3474
  • +36 20 440 2732

E-mail:

ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu


*Érintés nélküli kiszállítás

Ebben az esetben a címzett nem helyez el aláírást az aláírást rögzítő technikai eszközben (szkennerben), helyette a futár rögzíti az átvevő nevét, az aláírás rovatban pedig a szolgáltatás kódja (CLD) kerül megjelenítésre. Az ily módon történt átadást ellenkező bizonyításig úgy kell tekinteni, hogy a címzett/egyéb jogosult átvevő ezzel elismeri a csomag sérülésmentes átvételét, így a csomag átvételével kapcsolatban a későbbiekben – különösen az aláírás hiányára hivatkozva - sem a címzett, sem a feladó kárigényt nem támaszt.