Kedvezményeink

Vásárlás a webshopból:

Vásárlásaid értéke után kedvezményeket adunk, amik a vásárlás napjától számított három hónapig érvényesek. A kedvezmények mértéke az alábbiak szerint alakul:

Vásárlás értéke Kedvezmény
5 000 Ft – 9 999 Ft 500 Ft
10 000 Ft – 14 999 Ft 1 000 Ft
15 000 Ft – 19 999 Ft 1 500 Ft
20 000 Ft felett 2 000 Ft

Vásárlásod után járó kedvezményedet a csomag átvétele után írjuk jóvá fiókodban, melyet a következő vásárlásod alkalmával rendszerünk automatikusan levon a végösszegből.

A kedvezményeket 500 forintonként lehet felhasználni, és jegy és e-könyv vásárlásra nem felhasználhatók!

Regisztrációs kedvezmény:

A honlapunkra történő regisztrációt követően megajándékozunk 500 forinttal, amelyet már akár az első vásárlásnál is fel tudsz használni könyvre. A regisztrációs kedvezmény a regisztrálás napjától számított három hónapon belül használható fel.

A regisztrációs kedvezmény jegy és/vagy e-könyv, illetve csak Facebook napi akciós könyv vásárlására nem használható fel.

Eseti kuponkedvezmény:

A Nyitott Akadémia bizonyos akciók keretében adhat további kedvezményeket, amelyek egyedi kuponkóddal vehetők igénybe. Ezeket a kuponkódokat a vásárlás során a kosárösszesítő nézetben tudod megadni, a kapcsolódó kedvezményt a rendszer ezt követően adja hozzá a kosárhoz.

Kedvezményeink nem minden esetben összevonhatók egymással, az összevonhatóságról minden esetben a megadott promóció keretein belül teszünk közzé információt.