Stenger Györgyi NLP tanár

1954. december 16-án született Pécsett. A Külkereskedelmi Főiskolán és az ELTE jogi karán diplomázott. 1999-ig jogászként dolgozott. Több mint tíz évet töltött az államigazgatásban, az Igazságügyi Minisztériumban és a Pénzügyminisztériumban, hat évet a bankszektorban (Crédit Lyonnais, Citibank). Gazdag tapasztalatokat szerzett a különböző kultúrák közötti kommunikáció területén.

NLP tanári diplomáját 1998-ban az NLP Tanárok Nemzetközi Szövetsége (INLPTA) által előírt feltételeknek megfelelően Angliában szerezte. Az NLP oktatása mellett a tanácsadásban és coachingban is főként az NLP gazdag eszköztárát használja. 10 alkalommal volt coach a tréningjeiről jól ismert amerikai NLP Comprehensive intenzív nyári tanfolyamain, ebből ötször a Mester tanfolyamon. Itt együtt dolgozott az NLP élcsapatába tartozó tanárokkal, mint például: Steve és Tamara Andreas, Charles Faulkner, Tom Best, Robert McDonald, David Gordon, Adam Raynolds.

Szenvedélyesen tanulja, hogyan találjuk meg újra valódi önmagunkat. Az NLP-ben lenyűgözi a módszer hatékonysága mellett annak eleganciája, egyszerűsége is. Az, hogy változni könnyű. Ami elsőre hatalmas problémának tűnik, hamarosan hasznos erőforrássá változik. Mivel az NLP a gondolkodás szerkezetével foglalkozik, az elért változás életünk más területére is kihat. A résztvevők többsége is elcsodálkozik, hogy milyen gyorsan lehet tartós és örömteli változásokat elérni.

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy szerzőinket és előadóinkat nem éred el telefonszámainkon! Szakembereink elérésében, sajnos, nem áll módunkban közvetíteni, őket az egyéb platformjaikon kell megkeresned.

Stenger Györgyi legújabb könyve

A tudattalan ösvényein

Bagdy Emőke, Daubner Béla, Popper Péter, Stenger Györgyi