Rambala Éva erőszakmentes kommunikációs tréner

Évekig azt hitte, hogy az üzleti élet az ő útja. Amikor ösztöndíjat kapott egy tíznapos nemzetközi erőszakmentes kommunikációs tréningre, még nem gondolta, hogy ez sorsfordító lesz a számára. Szerencsésnek tartja magát, hogy nap mint nap a számára legfontosabb dolgokról, a szívéből beszélhet a munkája során.

1996 óta folyamatosan tanul Marshall Rosenbergtől, az erőszakmentes kommunikációs modell kidolgozójától. 2000-2005 között mellette is dolgozott, mint az International Center for Nonviolent Communication (Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ) által akkreditált tréner, és a kelet-európai projekt vezetője. Dolgozott Európán kívül Ázsiában, Dél-Amerikában, az USA-ban, Kanadában és jó néhány volt szocialista országban is.

Trénerként a kommunikációt, a konfliktusmegoldást, a csapatépítést és az életfeladat megtalálását és követését tartja erősségének.

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy szerzőinket és előadóinkat nem éred el telefonszámainkon! Szakembereink elérésében, sajnos, nem áll módunkban közvetíteni, őket az egyéb platformjaikon kell megkeresned.

Rambala Éva legújabb könyvei

Hidak egymáshoz

Bagdy Emőke, Beata Bishop, Böjte Csaba testvér, Rambala Éva