Pattermann Kinga szervezetfejlesztő, vezetői coach

Pattermann Kinga szervezetfejlesztő, vezetői coach – és egy rendkívül színes, rendhagyó életutat bejárt izgalmas ember. Trénerként és coachként 33 ország vezetőivel dolgozott már együtt, ám előtte sok más területen is szerzett tapasztalatokat, formálta és gazdagította segítői eszköztárát. Élt és kutatott Hollandiában, tanított az ELTÉ-n, dolgozott szociális munkásként és koraszülött intenzív osztályon, haldokló csecsemők szüleivel. Pál Feri vele együtt vezette élete első csoportját.

Mindemelett hatgyerekes anya – legnagyobb fia, Zoli, örökbefogadott mozgássérült cigányfiú. Róla már hallhattatok, mert Pál Feri keresztfia, akiről sokat mesélt a keddi alkalmakon és írt a könyveiben is. Ahogy Kinga legidősebb édesgyermeke sem lehet ismeretlen számotokra: ő Vecsei H. Miklós, hazánk egyik legtehetségesebb fiatal színésze. És a többi testvér is mind figyelemreméltó, érzékeny, tehetséges ember: Kinga Réta divattervező, Réka gyermekpszichológus, Joci közgazdász, Dorka szociológus hallgató.

Kinga azt mondja, élete során a legfontosabb, legnehezebb magánéleti és szakmai helyzetekben is az intuíciója volt a legnagyobb segítségére. Megtanult tudatosabban figyelni rá, kapcsolatba kerülni vele és célirányosan használni. Jó ideje már másoknak is ebben segít – és erről írta meg élete első könyvét is, amely a Nyitott Akadémia gondozásában jelent meg, Intuíció a gyakorlatban címmel. Valóban nagyon gyakorlatias, a döntéshelyzetekben jól használható kötet, amely segít, hogy meghalljuk, megértsük, amit egy mélyebb szinten már érzünk vagy tudunk, és hogy a belső igazságunkkal összhangban cselekedhessünk.

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy szerzőinket és előadóinkat nem éred el telefonszámainkon! Szakembereink elérésében, sajnos, nem áll módunkban közvetíteni, őket az egyéb platformjaikon kell megkeresned.

Pattermann Kinga legújabb könyve

Intuíció a gyakorlatban

Pattermann Kinga