Figyelem! Tekintettel arra, hogy a magyar kormány a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezés érdekében 2020. március 17-től minden rendezvényt betiltott, a tilalom feloldásáig minden Nyitott Akadémia előadás elmarad vagy új időpontra kerül. Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi működéséről itt.

Mester Dóra Djamila Nő, anya, szerető, flaneur, amatőr fotós, közgazdász és szexoktató

A nagy múltú San Francisco Sex Information (sfsi.org) civil szervezetnél szerzett szexoktatói képesítést. Egy évet dolgozott önkéntesként a szervezet szexinformációs forródrótján és a The Center for Sex and Culture (sexandculture.org) "hands on" és beszélgetős workshopjain, kulturális programjain. Itt látott először példát arra, hogy a tolerancia és a szexuális sokféleség eredménye a tabuk nélküli, fesztelenül kezelt szexualitás. Itt tanulta meg, hogy nagyon fontosak az olyan, felnőtteknek és fiataloknak szóló programok, ahol felszabadító hangnemben lehet beszélni, tanulni a szexről, nemiségről.
Jelenleg Budapesten él, és azon dolgozik, hogy beszélgetéssorozatok, elméleti és gyakorlati csoportok szervezésével segítse egy szabad, előítéletmentes, szex-pozitív szemlélet kialakulását. Ezzel párhuzamosan szociológus doktorandusz hallgatóként kutatja a szexoktatás történetét és annak társadalmi, kulturális vonatkozásait.
www.csakatestemenat.hu

Mester Dóra Djamila legújabb könyvei

Nő, anya, szerető

Mester Dóra Djamila

Párkapcsolat Klinika

Almási Kitti, Angster Mária, Bagdy Emőke, C. Molnár Emma, Csernus Imre, Hevesi Krisztina, Mester…

Szeretők

Bácskai Júlia, C. Molnár Emma, Mester Dóra Djamila, Popper Péter