Dr. Piczkó Katalin pszichiáter, tréner, coach, mentor, egyetemi oktató

1988-ban végzett a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi szakán. Ezt követően az egyetem Pszichiátriai Klinikáján dolgozott 4 évig és pszichiátriából szakvizsgázott. Három éves pszichoterapeuta képzésen vett részt a pécsi egyetemen. 1996-ban az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgozott, majd magánpraxist kezdett. Fő terület: szorongásos kórképek és párkapcsolati problémák.

1998 óta tréningekkel, coachinggal is foglalkozik az üzleti életben. 2003-ban MBA-t szerzett, valamint NLP Master diplomát. 2009-től a Tolerance Coach és Tréner Akadémia szakmai vezetője. 2017-ben az Európai Mentoring és Coaching Szövetségnél Senior Pactitioner szintű akkreditációt szerzett. 2019-től a Pécsi Tudományegyetemen személyiségfejlődést, coach kompetenciákat, modelleket, gyakorlatot oktat.

Kompetenciafejlesztő és pozitív attitüdöt formáló szemléletváltó tréningeket, valamint vezetői és szervezetfejlesztő programokat tart.

Fő területe párkapcsolati edukáció. Ugyanebben a témában improvizációs színházi játékokat vezet, valamint oktatófilmeket forgat.

Dr. Piczkó Katalin legújabb könyvei

Szeretetkert

Piczkó Katalin

Életbátorság

Almási Kitti, Bagdy Emőke, Buda László, Kádár Annamária, Lukács Liza, Pál Ferenc (Feri atya), Piczkó…