Ha karácsonyra szeretnél rendelni tőlünk, akkor december 20-án 10:00 óráig várjuk a megrendelésedet, amelyet a GLS/DPD futárszolgálat legkésőbb december 23-án kiszállít. Bővebb információ a Nyitott Akadémia ünnepi nyitvatartásáról.
Dedikálós akció Dedikálós akció

Dr. Koltai Mária pszichiáter, pszichoterapeuta

1948-ban született. Pápán, a Türr Gimnáziumban érettségizett.
Az orvosegyetem elvégzése után 15 éven át dolgozott a Pécsi Orvostudományi Egyetem Ideg- és Elmeklinikáján. Neurológus, pszichiáter, addiktológus, pszichoterapeuta szakorvos, szupervizor. A klinikai gyógyító munka után a pszichiátriai járóbeteg ellátásban tevékenykedett, jelenleg pedig magánpraxisban dolgozik.
A Pécsi Tudományegyetemen a posztgraduális pszichoteraputa- és művészetterápiás képzésben, a PhD doktori iskolában egyetemi oktató. Tudományos érdeklődése a pszichoterápia elméletéhez és gyakorlatához kapcsolódik. A transzgenerációs családi törvényszerűségek, azok pszichiátriai, kapcsolati pszichológiai, családterápiás és tágabb művészeti, irodalmi határterülete kiemelt érdeklődési területe. A DREAM és a családterápiás Egyesület kiképző terapeutája. E módszerek lelkes, elkötelezett művelője és oktatója.

Dr. Koltai Mária legújabb könyvei

Transzgenerációs történetek

Békési Tímea, Dr. Balogh Klára, Dr. Bárdos Katalin, Dr. Hardy Júlia, Koltai Mária, Korbuly Ágnes…

Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig

Bagdy Emőke, Buda László, Koltai Mária, Pál Ferenc (Feri atya), Szondy Máté

A belénk égett múlt

Bagdy Emőke, Koltai Mária, Pál Ferenc (Feri atya), Popper Péter