Rendelj dedikált könyvet karácsonyra szerzőinktől! Könyvek karácsonyra 30-40%-os kedvezménnyel!

Dr. Káplár Mátyás tanácsadó szakpszichológus, teológus

1982-ben született Pécsett, tanulmányait is ebben a városban, illetve Budapesten végezte. 2008 óta oktatója a Pécsi Tudományegyetem Pszichológia Intézetének, 2021-ben az újonnan megalakult Alkalmazott Pszichológia Tanszék vezetője lett. Szakterülete elsősorban a pszichológiai tanácsadás, de fontos szerepet tölt be szakmai munkájában az iskolapszichológia is.

Szemléletét pszichológiai érdeklődésének kezdetétől meghatározza Szondi Lipót sorsanalitikus elmélete, disszertációját is ebben a témában írta, bizonyítva a Szondi által létrehozott teszt mai érvényességét. A sorosanalitikus lélektani irányzat célja, hogy segítse az embereket a családon belül átadódó választási mintázatok felismerésében, amelyek negatívan befolyásolják az életüket. Az így felismert kényszersors átalakítása tudatos választásokká lesz a kulcsa a szabadon választott, boldog életnek.

A sorsanalízis területén számos nemzetközi kapcsolattal rendelkezik, vendégoktatóként több külföldi egyetemen is tartott már előadásokat, workshopokat a témában.

2008 óta kuratóriumi tagja a Dr. Szondi Lipót Emlékalapítványnak Magyarországon.

2014-től alelnöke, 2022-től pedig elnöke a Nemzetközi Szondi Társaságnak, amely a sorsanalízissel foglalkozó szakemberek világszervezete.

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy szerzőinket és előadóinkat nem éred el telefonszámainkon! Szakembereink elérésében, sajnos, nem áll módunkban közvetíteni, őket az egyéb platformjaikon kell megkeresned.

Dr. Káplár Mátyás legújabb könyve

Amikor a múlt jelen van

Kádár Annamária, Káplár Mátyás, Koltai Mária, Lukács Liza, Pál Ferenc (Feri atya), Szabó-Bartha…