Dr. Domján László

1953-ban született Budapesten, mérnök édesapja és tanár édesanyja hatodik gyermekeként. (Heten vannak testvérek.)
Az 1964/65-ös tanév nagy részét Szaúd-Arábiában töltötte, ahol édesapja akkor utat tervezett. 13 éves korában döntötte el, hogy orvos lesz.
1971-ben érettségizett a budapesti Varga Katalin Gimnázium és Szakközépiskola angol tagozatos osztályának tanulójaként.

A gimnáziumban gondolkodásának és értékrendjének alakulására mély hatást gyakorolt osztályfőnöke és magyartanára, dr. Ádám Györgyné Serey Éva. Érettségi után rögtön felvették a Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi karára, ahol 1977-ben cum laude (dicsérettel) végzett.
1976 nyarán megnősült. Felesége tanítónő, aki később klinikai pszichológus lett. 1977-ben született Eszter lányuk, majd 1980-ban András fiuk. Házasságuk 1988-ban válással végződött.
Az egyetem után dr. Domján László először a Váci Kórház I. sz. belgyógyászati osztályán dolgozott dr. Branyiczky László főorvos vezetésével, majd 1980-tól egy évtizedig az Országos Reumatológia és Fizioterápiás Intézetben dr. Bálint Géza főorvos mellett.
1983-ban belgyógyászatból, 1985-ben reumatológiából és fizioterápiából tett jeles eredménnyel szakvizsgát. 1990-ben az orvostudomány kandidátusa tudományos fokozatot szerezte meg. Több találmányát szabadalmaztatta, melyek egyikét, egy orvosi műszert, a Medicor Művek évekig gyártott. 1989-ben váratlanul betoppant életébe az agykontroll nevű stresszkezelő és elmefejlesztő módszer. José Silva Agykontroll című könyvét bátyjával és sógornőjével lefordította, s 1989 őszén magánkiadásban kiadta. A könyv - Vitray Tamás televíziós műsora kapcsán - rendkívül népszerű lett.
1990. októbere óta László és munkatársai kb. 160 ezer felnőttnek és sok ezer gyereknek tanították meg a relaxáció egyszerű módszerét, s hogy miként oldhatják meg hétköznapi problémáikat - elméjük hatékonyabb kiaknázásával - eredményesebben. dr. Domján László nyaranta külföldön tart agykontrollos továbbképző tanfolyamokat. A vezetésével működő Agykontroll Kft. számos kiadványt publikált és publikál. Ezek részben a spiritualitással, részben pedig gondjaink eredményesebb megoldásával kapcsolatosak.

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy szerzőinket és előadóinkat nem éred el telefonszámainkon! Szakembereink elérésében, sajnos, nem áll módunkban közvetíteni, őket az egyéb platformjaikon kell megkeresned.