Dr. Csernus Imre pszichiáter

Nem hord fehér köpenyt, bőrén tetoválás, western-csizmája és fülbevalója van. Imádja a kalózokat és a tengert. Amit utál, az a hazugság. Ha átvágják, ha becsapják, ordít. Számára ugyanis nincs reménytelen ember. Egykori páciensei azt mondják, az első beszélgetések olyanok vele, mint a kommandós kiképzések. Ha ezt kibírja valaki, akkor visszamegy hozzá másodszorra is. í azonban öntörvényű személyiség és nem a pillanatyi kritikákkal foglalkozik.
Cervantessel vallja: "Szüntelenül tartsd szem előtt, hogy ki vagy, legyen rá gondod, hogy megismerd magad!"
Meggyőződése szerint a törvényi szabályozásnak Magyarországon nincs visszatartó ereje a kábítószer-fogasztás- vagy nem fogyasztás eldöntésének kérdésében.
Krízisember -egykoron maga is szenvedélybeteg volt - erre tette fel az életét: azok járnak hozzá, akik évek óta függők: füvesek, kokainisták, heroinisták - de felkeresik alkoholisták, gyógyszerfüggők és egyéb szenvedélybetegek is.
Egyénisége néha nem csak a betegeket, de kollégáit is megosztja.
Orvos akart lenni, az lett. Most pszichiáter és könyveket ír.

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy szerzőinket és előadóinkat nem éred el telefonszámainkon! Szakembereink elérésében, sajnos, nem áll módunkban közvetíteni, őket az egyéb platformjaikon kell megkeresned.

Dr. Csernus Imre legújabb könyvei

Én és te

Csernus Imre

A harcos

Csernus Imre

A férfi, Srácoknak

Csernus Imre

A nő, Csajsziknak

Csernus Imre