Dedikálós akció Akicós könyvek
Rendelj dedikált könyvet karácsonyra szerzőinktől! Könyvek karácsonyra 30-40%-os kedvezménnyel!

Dr. Belső Nóra pszichiáter

1993 óta az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgozik. Meggyőződése, hogy a lélekkel foglalkozni egyet jelent a mások iránti nyitottsággal, érzékenységgel. Munkája közben sokszor tapasztalta, hogy az emberek problémái nem köthetők egyetlen betegséghez, hanem tágabb szemléletű segítségre van szükségük. Izgalmas kérdésnek tartja az emberi kapcsolatokban rejlő folyamatok törvényszerűségének és megértésének biológiai aspektusait. Szerencsére a tudományos élet abba az irányba hald, hogy a test és lélek fogalmát ne elkülönülten, hanem egységként kezelje. Előadásaiban ezt a szemléletet juttatja érvényre.

Praktizáló orvosként leginkább a hangulatbetegségek területén mélyítette el tudását. A gyógyító munka mellett másik fontos tevékenysége a kutatás, hazai és nemzetközi kutatómunkákban vesz részt. Több nemzetközi és hazai klinikai és elméleti kutatócsoporttal dolgozik együtt, továbbá részt vesz szakterülete oktatási feladataiban is. Vallja, hogy az egészséges társadalom alapja az egészséges lelkű ember és család. Ebben a szellemben dolgozik és gyógyítja pácienseit.

Kiemelt profilja a gyógyításban

- mindennapi stressz és annak következményei: hangulati labilitás, alvás problémák, szorongás, pánik
- depresszió és bipoláris betegség
- pánik szindróma
- súlyos szorongásos állapotok, félelmek
- párkapcsolati és szexuális problémák
- női lelki problémák: szülés utáni és változókori depresszió és szorongás

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy szerzőinket és előadóinkat nem éred el telefonszámainkon! Szakembereink elérésében, sajnos, nem áll módunkban közvetíteni, őket az egyéb platformjaikon kell megkeresned.

Dr. Belső Nóra legújabb könyvei

Sosem késő

Belső Nóra

Veled maradok!

Belső Nóra