Andrek Andrea pszichológus

1996-ban szereztem pszichológusi oklevelet az ELTE Bölcsésztudományi Karán. 2007 óta az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karának oktatója, egyben a doktori iskola végzős hallgatója vagyok. Elnökségi tagja vagyok a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaságnak, amelynek célja a korai időszakkal foglalkozó egyes tudományterületek közötti párbeszéd megteremtése, valamint az aktuális tudományos eredmények bemutatása és publikálása a hazai szakma számára.

Az Aktív Szülés Program munkacsoportban megalakulása óta egyéni és csoportos konzultációt, valamint relaxációs csoportot tartok, és dolgoztam kórházi osztályhoz kapcsolódva a szülésfelkészítésben is. Magánrendelésemen elsősorban gyermekáldásra várva, a várandósság idején, a magzattal való kapcsolat elmélyítésében, a szüléssel, a babáról való gondoskodás dilemmáinak kérdéseiben, valamint e kitüntetett időszakban zajló párkapcsolati konfliktusok kapcsán keresnek fel.

Gyermekeim, Kristóf és Fruzsi segítettek és segítenek abban, hogy saját élmény szinten is megtapasztalhassam az anyává válás és anyaság sokszínű érzelmi palettáját.


Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy szerzőinket és előadóinkat nem éred el telefonszámainkon! Szakembereink elérésében, sajnos, nem áll módunkban közvetíteni, őket az egyéb platformjaikon kell megkeresned.