E-KÖNYV KISOKOS - minden, amit tudnod kell az e-könyveinkről

Hogyan tudom megvásárolni az e-könyvet?

A kiválasztott e-könyveket helyezd a kosárba. A sikeres fizetést (a fizetési módokról bővebben) követően néhány percen belül a megadott e-mail címedre küldjük ki az e-könyvhöz vezető linket (mivel a banki átutalás utólagos feldolgozást igényel, ezért ennél a fizetési módnál az átfutási idő néhány munkanapot is igénybe vehet). A megvásárolt e-könyveidet bármikor letöltheted a „Személyes oldal” E-könyveim menüpontjából is.

Milyen fizetési módokkal vásárolhatom meg az e-könyveket?

Az e-könyveket azonnali bankkártyás fizetéssel, PayPal fizetéssel vagy banki előre utalással tudod kifizetni.

Hogyan tudom elolvasni a megvásárolt e-könyvet?

A megvásárolt e-könyveidet a honlapunkon lévő „Személyes oldal” E-könyveim menüpontjából érheted el, miután bejelentkeztél az e-mail címeddel és a jelszavaddal. Ezen az oldalon láthatod az összes e-könyvedet, amelyeket korlátozás nélkül bármikor újra letölthetsz.

Az epub formátumot támogató e-könyv olvasón

A megvásárolt és letöltött könyveket USB kábel segítségével lehet feltölteni az olvasóra.

iPad vagy iPhone készüléken

Minden Apple eszközön előre telepítve van az iBook alkalmazás, tehát nem kell külön letölteni.

Androidos készüléken (okostelefon vagy tablet)

A Google Play áruházból letölthető e-könyv olvasó alkalmazások segítségével (pl. PocketBook, Lithium), vagy az androidos készülékeken előre telepített Google Play Books alkalmazással.

Windows mobilon

Windowsos mobilokra többek között az alábbi alkalmazások állnak rendelkezésre az epub formátum olvasására: Freda epub ebook reader, FBReader.

Számítógépen

Számítógépen a legtöbb böngésző alapértelmezetten képes megnyitni az epub formátumú e-könyveket, de több számos alkalmazás is elérhető erre a célra, például a következők: Calibre, FBReader, Google Play Books (Gmail fiókkal), Adobe Digital Editions (Adobe ID-val).

Milyen formátumban tölthetem le az e-könyveket?

Az e-könyveidet epub formátumban tudod letölteni az oldalunkról. Az epub formátum egy nemzetközi e-könyv szabvány, képernyőn való olvasásra optimalizálva. Ez a formátum lehetővé teszi a betűméretek változtatását, különböző méretű képernyő alkalmazását, ezért optimális megoldás kis képernyőn való olvasásra is. Az epub formátumot e-könyv olvasókon, okostelefonokon, tableteken, valamint minden számítógépen tudod olvasni.

A titkosításról

A nálunk vásárolt e-könyveket a vásárlás egyedi azonosítójának és a vásárló nevének a kötetben való rögzítése, valamint egyedileg generált kódok védik attól, hogy tömeges másolással esetleg illetéktelen kezekbe kerüljenek.