A Nyitott Akadémia bemutatja:

Csúcsteljesítmény

Hogyan hozzuk ki magunkból a legtöbbet?

02 december

Előadók

Prof. Dr. Bagdy Emőke
Risztov Éva
Polgár Judit
Pál Ferenc
Böjte Csaba
Prof. Dr. Mérő László
Palya Bea
Al Ghaoui Hesna
Dr. Buda László

Időpont és helyszín

Program

Jegyek

A rendezvényen a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A beengedést 8:30-kor kezdjük a terembe, ekkor a jegyed bemutatása után egy karszalagot adunk, amellyel napközben bármikor ki tudsz jönni, illetve vissza tudsz menni a terembe. Arra kérünk, hogy a nap folyamán a reggel elfoglalt helyedet használd.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a terem méretéből adódóan a helyek egy része távolabb esik a színpadtól, de a teremben elhelyezett kivetítők segítségével ezekről a helyekről is tökéletesen követhető lesz a nap programja.
02 december
12 000 Ft

Az összes jegy elkelt, a rendezvény teltházas!

Várólistára jelentkezés

Gyakori kérdések

Hogyan jutok el a helyszínre?

Ebben a kérdésben az alábbi oldalon nyújtunk segítséget: helyszín információ

Mikor kezdődik a beengedés?

A beengedést 8:30-kor kezdjük meg.

A megvásárolt jegyemmel hol foglalhatok helyet a teremben?

Mivel a rendezvény érkezési sorrendes, a megvásárolt jeggyel bárhol helyet foglalhatsz a teremben, de technikai okokból arra kérünk, hogy a nap folyamán a rendezvény kezdetekor elfoglalt helyedet használd.

A jegyemet ki kell nyomtatnom?

A megvásárolt jegyedet mindenképpen hozd magaddal nyomtatott formában, de bemutathatod egy okos eszköz kijelzőjén is. Fontos, hogy a jegyek alsó részén található QR-kód jól kivehető állapotban legyen nálad.

És ha elvesztettem a jegyemet?

A jegyedet bármikor letöltheted újra, ha belépsz az oldalunkra, a felhasználói fiókodba. Akkor sem kell aggódnod, ha otthon felejtetted, a regisztrációs pultnál ellenőrizni tudjuk a megrendeléseid között. Fontos információ, hogy minden jegy csak egyszer olvasható le, így gondoskodj arról, hogy a jegyedet senki ne másolhassa le.

Ki lehet jönni napközben a rendezvényről?

Beengedéskor a jegyedet leolvassuk, és adunk egy karszalagot, amellyel a nap folyamán szabadon ki és be tudsz lépni a terembe.

Van étkezési lehetőség a közelben?

Igen. A Lurdy Rendezvényközponttal azonos szinten találhatók a Lurdy-ház éttermei, így könnyedén találhatsz az igényeidnek megfelelő étkezési lehetőséget pár lépésnyire az előadások helyszínétől.

Megvásárolhatók az előadók könyvei a helyszínen?

Igen. Emellett pszichológiai kiadványok széles választékát böngészheted át könyves standunkon az előadások közötti szünetekben, és lehetőséged lesz ezeket kedvezményes áron meg is vásárolni.

Van lehetőség a megvásárolt könyvek dedikáltatására?

Természetesen. Szerzőink az előadásuk után a könyves standnál várnak, ahol lesz lehetőséged dedikáltatni a megvásárolt könyveket.

Van lehetőség csak egy-egy előadásra vagy félnapos jegyet váltani?

A rendezvényre csak teljes napra szóló jegyet lehet váltani, de természetesen van lehetőség később érkezni, előbb távozni, ahogy a napi programod szempontjából kényelmes.

Ha további kérdésem van, hol tehetem fel?

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9 és 17 óra között várja a hívásodat a 20/807-3474-es és az 1/792-2144-es telefonszámokon. Emellett kérdéseidet felteheted az info@nyitottakademia.hu e-mail címen is.