Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Mit kezdjünk az akaratossággal? - Pszichológiai útmutató és dacszelídítő figurancs-mesék

Figyelem!

A könyvet december 1-től lehet átvenni irodánkban, és az utánvétes megrendeléseket is ekkortól kezdjük átadni a GLS futárszolgálatnak.


Mit kezdjünk az akaratossággal? - Pszichológiai útmutató és dacszelídítő figurancs-mesék
Újdonság!

A pszichológus-pedagógus szerzőpáros könyve kettő az egyben: szülőknek szóló, gyakorlatias szemléletű pszichológiai útmutató és óvodás-kisiskolás gyerekeknek szánt kreatív segítő mesegyűjtemény.

Deliága Éva évtizedes pszichológusi praxisa tapasztalatai alapján állította össze azt a módszercsokrot, amelyet már több száz család tesztelt és igazolt vissza. A dackorszakon is túlnyúló, óvodás- és kisiskoláskorban megnyilvánuló akaratosság szelíd feloldására szolgáló eszköztár kialakításánál figyelembe vette, hogy az eltérő személyiségű szülőknél és gyermekeiknél szituációtól függően más-más megoldás működhet.

Lovász Hajnalka finom humorral átszőtt, kalandos meséin keresztül pedig szimbolikus módon válik átadhatóvá az akaratosság, az ellenszegülés, a konfrontatív egymásnak feszülés békés feloldásának több módja. Lehetséges mintát kapunk néhány jellegzetes probléma kezelésére, amellyel sok szülő szembesül a mindennapok során. A pedagógus szerző nagy beleérzéssel és gyöngédséggel segíti a helyzetek empatikus megoldásában az olvasó felnőttet – és a mesék kis hallgatóját.

Ügyfélszolgálat
Profiling Summary Report (Time: 0.35182s, Memory: 14,382KB)
Procedure Count Total (s) Avg. (s) Min. (s) Max. (s)
render 1 0.23359 0.23359 0.23359 0.23359
actionView 1 0.01844 0.01844 0.01844 0.01844