Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Nyitott Akadémia ...a lélek dolgai

Fordulat: a változás kulcsa

Időpont

2017. május 18. csütörtök

Helyszín

Révkomárom
Matica-Ház - M.R.Štefanika 6.
2017. május 18. csütörtök
19:00
pal_ferenc.gif Pál Ferenc (Feri atya)
római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó
Fordulat: a változás kulcsa

A népszerű pap és lélektani szakember mindig igyekszik azokról a témákról beszélni, amelyek "benne vannak a levegőben", vagyis sok embert foglalkoztatnak, sokak számára jelentenek nehézséget vagy megoldandó feladatot. Ezúttal is az egyik legaktuálisabb kérdéshez nyúl, amellyel napjainkban szinte mindannyian nagyon intenzíven és fájdalmasan szembesülünk.

Hiszen a kor, amelyben élünk, a mindennapos, gyökeres változásokról szól. Az önmagukban is megrendítő globális történések pedig óhatatlanul kihatnak egyéni életünkre és kapcsolatainkra is, melyek szintén változnak, és sokszor egyáltalán nem úgy, ahogyan szeretnénk. (Olykor azonban elkeserítő módon mozdíthatatlanok maradnak, amikor pedig nagy szükség lenne változásra.)

Vajon hogyan lehet jól, ép lélekkel elviselni a nehéz változásokat, és miként idézhetjük elő magunk a megújulást, amikor beszorultunk egy fullasztó helyzetbe? Miként változtathatja meg szemléletünket és vele akár egész életünket egyetlen fordulat? Ezekkel a nagyon fontos kérdésekkel foglalkozik ebben az előadásában Pál Feri, a tőle megszokott lebilincselő stílusban. A neves pap és mentálhigiénés szakember új előadását az ország minden pontján vastapssal köszöni meg a közönség. Aki még sosem hallotta őt élőben, most érdemes megragadnia az alkalmat - garantáltan felejthetetlen élményben lesz része. 

Jegyár: 9

Jegyek kaphatók a Diderot Könyvesboltban (Palatínová 41.) és a Madách Könyvesboltban (Jókaiho 25.).


Vissza az előző oldalra
Ügyfélszolgálat