Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Nyitott Akadémia ...a lélek dolgai

A szorongástól az önbecsülésig

Időpont

2018. március 22. csütörtök

Helyszín

Ózd
Ózdi Művelődési Intézmények Olvasó - Színházterem - 3600 Ózd, Gyár út 4.
Bővebb információ a helyszínről
2018. március 22. csütörtök
19:00
pal_ferenc.gif Pál Ferenc (Feri atya)
római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó
A szorongástól az önbecsülésig

A római katolikus papot és mentálhigiénés szakembert ma már senkinek sem kell bemutatni, hiszen neve az elmúlt évek során fogalommá vált. Budapesten minden kedden egy közel ezerfős teremben gyűlik össze a hallgatóság híres alkalmain, de annyian szeretnének bejutni, hogy még ez az óriási tér is rendre szűknek bizonyul - ha pedig vidékre látogat, az ország minden pontján teltház és óriási lelkesedés fogadja. Tevékenységéért 2011-ben Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki, tavaly pedig minden idők legmagasabb számú szavazatával nyerte el a Prima Primissima közönségdíjat.

Nem véletlenül: Pál Feri az egyik legvarázslatosabb előadó, akit valaha hallhattunk. Egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és érzelmileg annyira megmozgat, hogy előadásai után sokan szeretnék megölelni, vagy legalább megfogni a kezét. Ha pedig nem volna pap és mentálhigiénés szakember, stand-up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van.

A szorongástól az önbecsülésig című fantasztikus előadását mindenhol vastapssal köszöni meg a közönség. Aki aznap este eljön, biztos lehet benne, hogy egy felejthetetlen utazásra vált jegyet az önismeret és a személyiségfejlődés birodalmában!

Jegyvásárlás (2 300 Ft/db)
2 300 Ft

A rendezvényre jegyek személyesen az Ózdi Művelődési Intézmények - Olvasóban kaphatók!


Vissza az előző oldalra
Ügyfélszolgálat