Steiner Kristóf

Európai körutazás a konyhában

16. május

Részletek

Ismertető

Az est során elkészítendő menüsor:

Előétel:

Nápoly -  gluténmentes mini pizzák marinara mártással, pirított gombával, szárított paradicsommal, kesudió sajttal és friss ruccolával

Főétel:

London - variációk "pásztor pitére": gazdag, füstös padlizsán és zöld borsó ragu gyökérzöldség pürével begfejelve, csőben sütve

Saláta:

Barcelona - "Ensalada mixta" - spanyol zöldségsaláta fekete olívával, tofu "kemény tojással"

Desszert:

Párizs -  csokoládé mousse workshop - változatok avokádóval, vegán tejszínnel, kókuszkrémmel, narancsosan, csilisen, vagy "csak úgy"

A program zárásaként egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés közben fogyasztjuk el az elkészült ételeket.