Buda László

Mit üzen a tested?
Lelki okok, fizikai tünetek

07. március

Részletek

TELTHÁZ!

Ismertető

Dr. Buda László előadásán emlékezetes és élvezetes estére számíthatunk, hiszen a neves szakembert mindenhol imádja a közönség, előadásai után olyan vastapsokat kap, mint Prof. Dr. Bagdy Emőke vagy Pál Feri.

Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a Pécsi Tudományegyetem korábbi tanszékvezetője. Első műve, a Mit üzen a tested? a 2013. év egyik legnagyobb könyvsikere volt. Az eredeti gondolkodású szakember izgalmas, hiánypótló munkája a szakma és a laikus olvasók körében is lelkes fogadtatásra talált, és sokan számoltak be arról, hogy hosszú évek óta tartó egészségi problémáik is javulásnak indultak a könyvben bemutatott módszer segítségével.

Testünk pontosan tükrözi érzelmeinket, gondolatainkat, emlékeinket, kapcsolatainkat, konfliktusainkat. Feltárul benne egész élettörténetünk – sőt, gyakran szüleinké, felmenőinké is.

Ez a test a maga sajátos "nyelvén" tisztán és erőteljesen közli velünk, amit fontos megértenünk, ha hajlandóak vagyunk komolyan venni jelzéseit, érkezzenek azok akár apróbb kellemetlenségek, testsúlyproblémák, kimerültség vagy súlyosabb betegségek formájában. Ha azonban mindezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor gyakran már a gyógyszerek és az orvosi beavatkozások sem hoznak kielégítő eredményt. Hogyan is hoznának, hiszen az alapprobléma változatlan maradt!

Dr. Buda László egy általa kidolgozott módszerbe sűrítette mindazt, amit test és lélek gyógyításáról az elmúlt húsz esztendő során megtanult, megtapasztalt. Ez a SzomatoDráma, melynek segítségével felderíthetjük fizikai tüneteink mélyebb jelentését, bensőségesebb, szeretetteljesebb kapcsolatot alakíthatunk ki saját testünkkel, és elindulhatunk a gyógyulás irányába.

A neves orvossal való találkozás nemcsak egy élményszerű, szórakoztató estét ígér, de esélyt arra, hogy kellemetlen, makacs panaszainktól, túlsúlyunktól, betegségeinktől is megszabadulhatunk, ha megértjük az üzenetüket.

További rendezvények itt: Bécs