Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Gyönyörű, hiánypótló kiadvány szülők, nagyszülők, pedagógusok figyelmébe

2016. december 7.

Ma már egyre többen ismerjük és élvezzük a jóga áldásos testi-lelki hatásait, melyeket számos mértékadó kutatási eredmény is megerősít. A jóga ellazítja az izmokat, rugalmasan tartja az izületeket, javítja az általános kondíciót és a koncentrációs képességet, növeli a vitalitást, formálja az alakot, segít megteremteni a belső stabilitást és fegyelmet – hogy csak néhányat említsünk a nyilvánvaló előnyök közül, most nem is érintve a spirituális dimenziót.

Új kiadványunk: Tudatos jelenlét a gyakorlatban

2016. április 8.

Különlegesen hasznos és értékes kiadványt ajánlunk a figyelmedbe. Az elmúlt években világszerte, így hazánkban is egyre nagyobb érdeklődés és népszerűség övezi az úgynevezett mindfulnesst, azaz a tudatos jelenlétet. Nálunk is megjelent már a témáról egy nagyon jó könyv, Dr. Szondy Mátétól, Megélni a pillanatot címmel.

Miért nem működnek a fogyókúrák?

2015. december 2.

A témában nagyon tapasztalt, kitűnő terapeuta hiánypótló művét ajánljuk figyelmedbe, ha szeretnél megismerkedni a súlyproblémák, az elhízás és az evészavarok mögött meghúzódó lelki és kapcsolati okokkal. Vajon "mire szolgál" valójában a hájréteg, a kóros soványság vagy akár a kényszeres alakformálás/sportolás? Miért nem működnek sokaknál a népszerű, állítólag "tuti" diéták, életmódváltó programok? Mi lehet a valódi oka annak, ha valaki újra meg újra feladja a fogyókúrát? Mi segíthet valóban megszabadulni az (akár kevés, akár jelentős) túlsúlytól, az anorexiától, bulimiától, és békébe kerülni a testünkkel illetve az étellel?

BÁTRAN ÉLNI - megjelent Dr. Almasi Kitti könyve!

2015. szeptember 28.

Megjelent Dr. Almási Kitti régen várt könyve, a Bátran élni! A neves pszichológus szerző új művét a könyvbemutatón Pál Feri olyan személyes hangvételű, olvasmányos kötetként jellemezte, amelyből valóban erőt, bátorságot, fontos szempontokat meríthet az olvasó. Szeretettel ajánljuk figyelmedbe!

A tavasz legjobban várt könyve! Játékos nevelés

2015. május 19.

Nagy örömöt és büszkeséget érzünk, hogy magyar nyelven is elérhetővé tehetjük a világhírű gyermekpszichológus és játékterapeuta, Lawrence J. Cohen Játékos nevelés című alapművét! Az imponáló emberséggel és ötletességgel megírt könyv igazi kincsesbánya minden szülő, nagyszülő és pedagógus számára!

Ügyfélszolgálat