Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Mester Dóra Djamila

Nő, anya, szerető, flaneur, amatőr fotós, közgazdász és szexoktató

Mester Dóra Djamila A nagy múltú San Francisco Sex Information (sfsi.org) civil szervezetnél szerzett szexoktatói képesítést. Egy évet dolgozott önkéntesként a szervezet szexinformációs forródrótján és a The Center for Sex and Culture (sexandculture.org) "hands on" és beszélgetős workshopjain, kulturális programjain. Itt látott először példát arra, hogy a tolerancia és a szexuális sokféleség eredménye a tabuk nélküli, fesztelenül kezelt szexualitás. Itt tanulta meg, hogy nagyon fontosak az olyan, felnőtteknek és fiataloknak szóló programok, ahol felszabadító hangnemben lehet beszélni, tanulni a szexről, nemiségről.
Jelenleg Budapesten él, és azon dolgozik, hogy beszélgetéssorozatok, elméleti és gyakorlati csoportok szervezésével segítse egy szabad, előítéletmentes, szex-pozitív szemlélet kialakulását. Ezzel párhuzamosan szociológus doktorandusz hallgatóként kutatja a szexoktatás történetét és annak társadalmi, kulturális vonatkozásait.
www.csakatestemenat.hu

Szerzőink, előadóink

Ügyfélszolgálat