Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Dr. Szőllőssy-Csoma Enikő

Tanár, grafológus szakértő, írásszakértő

Dr. Szőllőssy-Csoma Enikő Végzettségei és közel 20 éves szakmai munkálkodása az "emberismereti" témák köré fonódnak. Eredetileg magyar - történelem szakos tanár, aki grafológusi és írásszakértői végzettségekkel, e témákhoz kapcsolódó szakértői címekkel rendelkezik, 2001 óta igazságügyi grafológus szakértő. Hosszú ideje saját cégeiben dolgozik. Folyamatosan tanul, az "Életben", és szakmai vonalon is: jelenleg kriminalisztikai írásszakértői képzés részese.
Speciális szakterületei a humánpolitikai, pálya- és párkapcsolati-tanácsadási, és az igazságügyi grafológia. A grafológiát népszerűsítő tevékenységei közül kiemelhető, hogy 2000 ősze óta a Sláger Rádió grafológusa. Számos előadás, workshop, publikáció, szakértői vélemény, sok ezer írás feldolgozása jelzi munkásságát, annak szerepét és egyben színességét is!
Hitvallása: nem csupán maximális felkészültséggel, szakmai alázattal, humánus és etikus szemlélettel, nagy felelősségtudattal szabad emberekkel (és kézírásokkal) foglalkozni; de csakis így érdemes!

Szerzőink, előadóink

Ügyfélszolgálat