Felhívjuk figyelmedet ünnepi nyitva tartásunkra: Irodánk december 22-től január 8-ig zárva tart. Január 8-tól a megszokott nyitva tartási idő szerint várunk!
Ha karácsonyra szeretnél rendelni tőlünk, akkor december 18-én éjfélig várjuk a megrendelésedet, amelyet a GLS futárszolgálat legkésőbb december 21-én kiszállít.

Dr. Buda Béla pszichiáter

1939-2013.

Középiskolai tanulmányait a budapesti Madách Imre Gimnáziumban végezte, majd az Orvostudományi Egyetemen szerzett pszichiáteri diplomát.

Élete során tizenegy szaklapnak volt szerkesztője, valamint több mint hetven könyvet írt és szerkesztett többek között a pszichoterápia, a szexológia, az addiktológia, a szuicidológia, a kommunikációelmélet, a szociálpszichológia, a szervezetelmélet, az egészségpromóció, a mentálhigiéné, a krízisellátás és az önsegítés illetve a devianciakutatás területén.

A 2000-es évek elején a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola szenátusának tagja illetve kinevezett főiskolai tanárja lett, valamint 1998 óta vezette a Károli Gáspár Református Egyetem BTK Kommunikáció Tanszékét.