Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Dr. Mihalec Gábor

pár- és családterapeuta

Dr.  Mihalec Gábor Nincs két egyforma ember, és nincs két egyforma párkapcsolat sem. A kapcsolat működtetésének mégis vannak olyan módjai, amelyek igazoltan hatékonyak, sikerre vezetőek, és vannak olyanok is, amelyek előre belátható módon a kapcsolat kiüresedéséhez, felbomlásához vezetnek. Ezeket a különböző kapcsolatműködtetési módokat kutatom és tanítom itthon.

Eredetileg teológiai tanulmányokat folytattam, erre épültek rá szociális magatartástudományi (T. H. Friedensau, Németország), valamint pár- és családterápiás (Magyar Családterápiás Egyesület) tanulmányaim. PhD értekezésemben (Károli Gáspár Egyetem) a lelkigondozás és a pszichoterápia határkérdéseit vizsgáltam a párterápiás munkában.

Jó érzéssel tölt el, hogy megalkothattam Magyarország első empirikusan igazolt hatékonyságú párkapcsolati tréningjét (Gyűrű-kúra) és részt vehettem a családi életre nevelés kerettantervének összeállításában (Népesedési Kerekasztal). Megtisztelő számomra, hogy sok külföldi képzésen, konferencián, táborban és tréningen vehetek részt előadóként.

Munkámhoz nemcsak a tanulmányaimból és a párokkal szerzett terápiás tapasztalatokból merítek erőt és ihletet, hanem a saját házasságomból és családomból is. Dórival közel húsz éve élünk stabil, vitális házasságban. Együtt neveljük két tinédzser gyermekünket, Viktort és Boglárkát.


Szerzőink, előadóink

Ügyfélszolgálat